Maritiem

De kleuren van de zee

Als er één woonstijl is waarbij de kleurstelling direct duidelijk is, dan is het wel in een maritiem interieur. De prachtige kleuren van de zee spelen hierbij namelijk de overduidelijke hoofdrol. Waan jezelf in de blauwe zee met de witte zeemeeuwen om je heen en dat typische geluid van de duinen. Eén ding is zeker: je zult de sfeer van het strand en de zee in al haar facetten voelen in jouw interieur.

 

Madam kussen

Shop deze Madam kussen
Klik hier

Plantani

Bekijk hier de Plantini Bank
Klik hier

Een romantische sfeer

Voor welke woonstijl je ook kiest, uiteindelijk wil je natuurlijk thuiskomen in een huis waar warmte centraal staat. Naast dat de maritieme stijl luxe en comfort uitstraalt, kun je ook op een hele eenvoudige manier een romantische sfeer creëren. Wie wil dat nou niet? Door de basiskleuren – wit en blauw – te combineren met fijne pasteltinten, maak je het totaalbeeld romantisch én dromerig.

 

Blauw tinten

Zand kleuren

Grijze zand kleuren 

Hout

Harmonie in ieder interieur

Wil je de maritieme woonstijl op een unieke manier doortrekken in het hele interieur? Decoratieve objecten als reddingsboeien, strandstoelen, zeesterren en meeuwen passen natuurlijk helemaal in dit plaatje. Doordat je rustgevende kleuren met opvallende accessoires combineert, creëer je een perfecte harmonie waardoor je jezelf altijd waant in dat heerlijke vakantiegevoel.

Een maritieme woonstijl creëren bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels in de meest prachtige stijlen. Hierdoor breng je gegarandeerd een uniek product in huis dat volledig past in jouw droominterieur. Wil je langskomen in onze grote showroom om onze meubels te bekijken? Neem gerust contact met ons op via +31 6 12 17 53 00 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: