Tegenwoordig zie je de industriële interieurstijl veel voorbijkomen en dat is natuurlijk niet geheel zonder reden. Het is eigenlijk de perfecte combinatie van stoer en stijlvol, waardoor een bank industrieel dé eyecatcher van de woonkamer wordt. Van een leren hoekbank industrieel tot andere unieke opstellingen, bij Bankenloods is veel mogelijk!

Hoe ziet de industriële look eruit?

De industriële look is stoer en rauw, de kleuren zijn veelal cognac bruin, donkergrijs in combinatie met verschillende materialen als leer, metaal en beton. Bij deze stijl is er geen plaats voor tierelantijntjes maar moet alles stoer en robuust zijn.

Het comfort van een industriële bank

Naast de unieke uitstraling van de leren hoekbank industrieel, brengt dit meubelstuk nog een ander groot voordeel met zich mee. Namelijk comfort. Ondanks dat je dit niet zou verwachten wanneer je een industriële bank ziet, is het misschien wel één van de meest comfortabele banken die je kunt krijgen. Dit meubelstuk is niet te hard, maar ook zeker niet te zacht. Hiermee worden eventuele vervelende rugklachten voorkomen en kun je ten alle tijden profiteren van optimaal comfort.

Onze mogelijkheden voor een industriële bank

Bankenloods blinkt uit in de variaties en vele mogelijkheden. De stoffencollectie van Bankenloods bestaat uit meer dan 500 kleuren in verschillende prijsgroepen. Daarnaast beschikken we over een grote leercollectie die uitstekend past bij jouw industriële bank. De mogelijkheden met onze bankstellen en hoekbanken zijn bijna onbeperkt. De meeste modellen zijn volledig zelf samen te stellen. Een speciale afmeting? Geen probleem!

Kom langs in onze showroom in Lelystad, IJsselmuiden of Oud-Bijerland om onze collectie industriële banken te bekijken. Heeft u vragen over een bank neem dan gerust contact met ons op via 0644174083 of vul ons contactformulier in.