Industriële bank
Tegenwoordig is de industriële stijl de stijl van nu. Het is één van de populairste interieurstijlen van de afgelopen jaren en ook op banken gebied is dit industriële bank niet meer weg te denken. Een industriële zithoek vraagt om een bankstel dat een stoer uiterlijk heeft met strakke lijnen. Een vintage bankstel mag gezien worden en in ons assortiment hebben we een groot aantal industriële banken.

Hoe ziet de industriële look eruit?

De industriële look is stoer en rauw, de kleuren zijn veelal cognac bruin, donkergrijs in combinatie met verschillende materialen als leer, metaal en beton. Bij deze stijl is er geen plaats voor tierelantijntjes maar moet alles stoer en robuust zijn.

‘’ Onze collectie bestaat uit industriële, stoere hoekbanken, bankstellen en fauteuils ‘’

 

Onze mogelijkheden voor een industriële bank

Bankenloods blinkt uit in de variaties en vele mogelijkheden. De stoffencollectie van Bankenloods bestaat uit meer dan 500 kleuren in verschillende prijsgroepen. Daarnaast beschikken we over een grote leercollectie die uitstekend past bij jouw industriële bank. De mogelijkheden met onze bankstellen en hoekbanken zijn bijna onbeperkt. De meeste modellen zijn volledig zelf samen te stellen. Een speciale afmeting? Geen probleem!

Kom langs in onze showroom in Lelystad, IJsselmuiden of Oud-Bijerland om onze collectie industriële banken te bekijken. Heeft u vragen over een bank neem dan gerust contact met ons op via 0644174083 of vul ons contactformulier in.