Kleur

Opstelling

Materiaal

Industriële bank

Tegenwoordig zie je de industriële interieurstijl veel voorbijkomen en dat is natuurlijk niet geheel zonder reden. Het is eigenlijk de perfecte combinatie van stoer en stijlvol, waardoor een bank industrieel dé eyecatcher van de woonkamer wordt. Van een leren hoekbank industrieel tot andere unieke opstellingen, bij Bankenloods is veel mogelijk!

Hoe ziet de industriële look eruit?

Een industriële zithoek vraagt om een bankstel dat een stoer uiterlijk heeft met strakke lijnen. Een vintage bankstel mag gezien worden en in ons assortiment hebben we een groot aantal industriële banken. De industriële look is stoer en rauw, de kleuren zijn veelal cognac bruin, donkergrijs in combinatie met verschillende materialen als leer, metaal en beton. Bij deze stijl is er geen plaats voor tierelantijntjes maar moet alles stoer en robuust zijn.

Het comfort van een industriële bank

Naast de unieke uitstraling van de leren hoekbank industrieel, brengt dit meubelstuk nog een ander groot voordeel met zich mee. Namelijk comfort. Ondanks dat je dit niet zou verwachten wanneer je een industriële bank ziet, is het misschien wel één van de meest comfortabele banken die je kunt krijgen. Dit meubelstuk is niet te hard, maar ook zeker niet te zacht. Hiermee worden eventuele vervelende rugklachten voorkomen en kun je ten alle tijden profiteren van optimaal comfort.

Onze mogelijkheden voor een industriële bank

Bankenloods blinkt uit in de variaties en vele mogelijkheden. De stoffencollectie van Bankenloods bestaat uit meer dan 500 kleuren in verschillende prijsgroepen. Daarnaast beschikken we over een grote leercollectie die uitstekend past bij jouw industriële bank. De mogelijkheden met onze bankstellen en hoekbanken zijn bijna onbeperkt. De meeste modellen zijn volledig zelf samen te stellen.

Industriële bank kopen bij Bankenloods

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze of wil je meer inspiratie op doen? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier hebben wij oneindig veel kleuren en stoffen beschikbaar zodat je altijd de bank vindt waar jij naar op zoek bent. De perfecte bank industrieel koop je dan ook bij de Bankenloods in Lelystad!

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: