Kleur

Opstelling

Materiaal

Elementen bank

Heb jij er altijd al van gedroomd om jouw bank geheel naar wens samen te stellen? Bij Bankenloods kun jij jouw eigen elementenbank samenstellen zodat de bank perfect past in het interieur.

Wat is een elementenbank?

Een elementenbank is een bankstel die jij geheel naar wens samen kunt stellen en dit is vrij uniek. Meestal kun je bij banken de kleur, het materiaal en de vorm wel zelf bepalen, maar met een elementenbank ga je een stap verder. Een elementenbank bestaat namelijk uit modules in verschillende stijlen die uiteindelijk samen een geheel vormen. Je kan de bank dus ook nog eens herindelen als je iets nieuws wilt in de woonkamer.

Verschillende materialen voor jouw elementen bank

Uiteindelijk gaat het erom dat jij materiaal en kleuren kiest die perfect passen in het huidige of nieuwe interieur. Van een elementenbank van leer tot een elementenbank van stof, je kunt kiezen uit verschillende materialen. Een elementenbank van leer heeft bijvoorbeeld een wat meer moderne uitstraling en een elementenbank van stof past perfect in een industriële woonkamer. Vind je het lastig om de verschillende modules met elkaar te combineren? Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Eindeloos combineren

Het unieke aan een elementenbank is dat je eindeloos kunt gaan combineren. Ideaal als je een keer visite over de vloer krijgt en je de opstelling misschien net iets praktischer wilt maken. Door voor verschillende kleuren te kiezen krijgt jouw woonkamer een zeer unieke uitstraling en breng je een echte eyecatcher in huis. Van groen tot grijs, er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor ieder budget in onze elementenbank outlet!

Elementenbank kopen bij Bankenloods

Wil jij graag een persoonlijke touch geven aan jouw droombank? Dit kan perfect met een elementenbank van Bankenloods. Of je nu gaat voor een elementenbank van leer of dat een stoffen elementenbank beter past in jouw interieur, wij kijken graag samen met jou naar de verschillende mogelijkheden. Wil je graag langskomen in onze elementenbank outlet om de verschillende modellen te bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Lelystad. Vragen? Neem gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in.

 

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: