DS Meubel

De eeuwige zoektocht naar dé perfecte bank of stoel is verleden tijd met de meubels van DS meubel. Of je nu een grote of kleine ruimte tot je beschikking hebt, alles is mogelijk met de prachtige maatwerk meubels. De eigentijdse eye-catchers worden met de hand gemaakt door de professionele vakmannen van DS meubel en met meer dan 20 jaar ervaring, kan dit alleen maar een groot succes worden.
Maatwerkmeubelen

Voor ieder interieur

Wanneer je op zoek gaat naar meubels om het interieur in te richten, kan het nog best wel eens lastig zijn om bijvoorbeeld dé perfecte bank te vinden. Vaak spelen bepaalde afmetingen hierbij een grote rol. Heb je net je droombank of fauteuil gevonden, is deze eigenlijk de groot voor de woonkamer. Met de maatwerk meubelen van DS meubel is dit verleden tijd. Zij leveren meubels op maat voor ieder interieur.

Honderden verschillende stoffen

Om ervoor te zorgen dat de meubels van DS meubel geheel voldoen aan jouw wensen, kun je kiezen uit honderden verschillende stoffen. Van minimalistisch tot opvallend en van zwart tot bruin, de perfecte stof zit er gegarandeerd tussen. Hierdoor beschikken de meubels over een eigentijds design, waardoor de ruimte waarin het betreffende meubel geplaatst wordt een unieke uitstraling krijgt.

Ultiem comfort

Naast het design van een bank of fauteuil, speelt comfort een net zo grote rol. Hoe fijn is het om ’s avonds lekker onderuit te kunnen zakken op een mooie én comfortabele bank? Bij DS meubel komt design en comfort samen door de kwalitatieve materialen waarmee gewerkt wordt. Of je nu gaat voor een bank of fauteuil, dit wordt gegarandeerd jouw favoriete plek in huis.

onze designs

Tevreden klanten!

5/5

Meubelen van DS meubel kopen bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels van kwaliteitsmerken. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze merken, om de kwaliteit van de producten te waarborgen.Wil je langskomen in onze grote showroom om de banken en fauteuils van DS meubel te bekijken? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in!

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: