Kleur

Opstelling

Materiaal

Daybeds

Daybeds zijn erg populair gezien de veelzijdigheid. Je zal ze dan ook steeds vaker terug zien komen in trendy interieurs. Ze werden vroeger al veel gebruikt, maar toen was het matras nog hard. Tegenwoordig zijn ze juist erg comfortabel. Daybed kopen? Bij Bankenloods kun je terecht voor daybeds van kwaliteitsmerken, zodat je hier jarenlang plezier van gaat hebben.

Wat zijn daybeds?

Daybeds zie je steeds vaker terugkomen in het Nederlandse interieur. Het is in feite een combinatie tussen een bed en een comfortabele bank, die je niet in de slaapkamer plaatst. Heb je er een in de woonkamer staan, dan kan het gebruikt worden om overdag op te relaxen. Als je gasten krijgt die blijven slapen kan je hiervoor ook het daybed gebruiken. Ook als je zelf overdag een powernap wilt doen, kan een daybed in de woonkamer goed van pas komen. Wie wordt daar nou niet blij van?

Uitstekende kwaliteit en een prachtig design

Een daybed in de woonkamer dient niet alleen van goede kwaliteit te zijn, maar je wilt ook dat het er stijlvol uitziet. Aangezien je een daybed niet in hoeft te klappen en deze gewoon in de woonkamer kan laten staan, is het design van groot belang. Als je een daybed ook wilt gebruiken om gasten op te laten slapen, dan is het belangrijk dat het matras en de kussens van goede kwaliteit zijn. Doordat je bij Bankenloods terecht kunt voor daybeds van kwaliteitsmerken, kun je rekenen op kwaliteit én design.

Eindeloos veel mogelijkheden

Er zijn verschillende daybed designs op de markt, maar ook is het mogelijk om zelf een daybed samen te stellen. De meeste daybed design hebben een houten front, met een matras van 80 x 200 erop. Ook als je kijkt naar de verschillende matrassen, zal je zien dat deze van verschillende materialen gemaakt zijn. Als je een daybed wilt kopen, zal je net als met een gewoon bed matrassen moeten uitproberen om erachter te komen wat jij fijn vindt liggen of zitten.

Daybed kopen bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels van kwaliteitsmerken. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze merken, om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Wil je langskomen in onze grote showroom om de daybeds te bekijken? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in!

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: