Sevn meubelen

Met meer dan 25 jaar ervaring in de meubelbranche, weet Sevn inmiddels als geen ander waar een kwalitatief meubelstuk aan moet voldoen. Je zult dan ook direct merken dat zowel het technische als ethische aspect van deze meubelen kennis en vakmanschap uitstraalt. Je brengt dan ook niet alleen een bank van de beste kwaliteit in huis, je kunt ook nog eens genieten van een prachtig design.

Kenmerkende zitmeubelen met een eigenwijs karakter

Als er iets kenmerkend is voor de zitmeubelen van Sevn, is het wel dat eigenwijze karakter. Gewoon net even anders dan normaal, maar toch heel stijlvol. Dit klinkt misschien niet geheel voor de hand liggend, maar eigenlijk is het heel logisch. Je wilt natuurlijk dat alles uiteindelijk een mooi geheel wordt. Hoe je dit doet? Door een bank aan te schaffen die voldoet aan al jouw wensen. De uitdagende mix van stoffen en leer in zowel trendy als traditionele kleuren, zorgt ervoor dat je de perfecte sfeer creëert in jouw interieur.

Met de hand gemaakt: Sevn banken

Van de eerste tekening tot de laatste stiknaad, de meubelen van Sevn worden uiterst secuur met de hand gemaakt door vakkundige professionals. Wanneer jouw wensen helder zijn en de afmetingen op papier staan, gaan zij in hun eigen fabriek aan de slag om de mooiste creaties te maken. Doordat de  Sevn banken geïnspireerd zijn op de laatste trends, breng je ten alle tijden een stijlvolle eyecatcher in huis.

Sevn:Balans tussen comfort en design

Als er tegenwoordig iets belangrijk is, dan is het wel dat zitmeubels beschikken over de juiste hoeveelheid comfort. Uiteindelijk wil je gewoon lekker neer kunnen ploffen op een comfortabele bank na een lange werkdag. De meubelen van Sevn beschikken niet alleen over de juiste hoeveelheid comfort, maar brengen ook nog eens een prachtig design met ons mee. Sevn streeft er dan ook naar om altijd op zoek te gaan naar de perfecte balans tussen comfort en design.

onze designs

Tevreden klanten!

5/5

Meubelen van Sven kopen bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels van kwaliteitsmerken. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze merken, om de kwaliteit van de producten te waarborgen.Wil je langskomen in onze grote showroom om de banken en fauteuils van DS meubel te bekijken? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in!

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: