Kleur

Opstelling

Materiaal

Modulaire banken

Heb je er altijd al van gedroomd om een bank geheel zelf samen te stellen, zodat deze perfect past in jouw interieur? Met een losse elementen bank wordt deze droom werkelijkheid. Ideaal als je een goed beeld hebt van hoe jouw bank eruit moet komen te zien, maar je deze nog niet bent tegengekomen tijdens de zoektocht. Bij Bankenloods kun je terecht voor modulaire banken die geheel voldoen aan al jouw wensen!

Wat zijn modulaire banken?

Misschien heb je er al eens van gehoord, maar een modulaire hoekbank is een bankstel die je geheel naar wens kunt samenstellen. Dit is een vrij uniek concept, omdat je in de meeste gevallen een bank kunt samenstellen met één soort materiaal en kleur. Een bank modulair maakt dan ook het onmogelijke mogelijk en je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten gaan. Een bank met losse elementen bestaat – zoals je misschien al had verwacht – uit verschillende delen, die uiteindelijk samen een mooi en uniek geheel vormen.

De voordelen van een losse elementen bank

Het is dan ook niet geheel zonder reden dat veel interieurliefhebbers kiezen voor een losse elementen bank. Eén van de grootste voordelen is namelijk dat je jouw zithoek geheel op maat kunt samenstellen. Hoe groter de woonkamer, hoe meer modules je kunt verwerken in een bank met losse elementen. Houd je van kleur en variatie? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende materialen en kleuren te verwerken in de modulaire hoekbank. Maar ook voor een minimalistisch, landelijk of Scandinavisch interieur is een bank modulair perfect. Dan kun je bijvoorbeeld neutrale kleuren verwerken in de losse elementen.

Eindeloos combineren

Naast dat je kunt variëren met kleuren en materialen van de losse elementen bank, kun je tevens eindeloos veel kanten opgaan met accessoires. Wanneer jouw bank met losse elementen bestaat uit verschillende kleuren, kun je deze tinten terug laten komen in bijvoorbeeld de kussens en salontafel. Hierdoor blenden de meubels en accessoires mooi samen, waardoor je keer op keer verrast wordt wanneer je de woonkamer binnenloopt. Wie wilt dat nou niet?

Modulaire banken kopen bij Bankenloods

Wil jij graag een persoonlijke touch geven aan jouw droombank? Van een landelijke losse elementen bank tot modulaire banken van leer, bij Bankenloods vind je gegarandeerd jouw droombank. Wil je langskomen in onze grote showroom om de unieke modulaire banken te bekijken en geheel zelf samen te stellen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: