Ben je op zoek naar een moderne bank, kom dan eens langs bij Bankenloods. Wij hebben een groot assortiment aan moderne banken in onze showroom. Een moderne of design bank is een verlengstuk van de moderne inrichting van je woonkamer. Het strakke design kan door het gebruik van diverse materialen en vormen weer wat speelser gemaakt worden. Denk hierbij aan losse kussens op je bank of een mooi kleed.

De moderne bank verkrijgbaar in vele modellen

De moderne bank is verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals een hoekbanken, een 2-zitbank of 3-zitbank, maar ook een losse fauteuil of hocker. Daarnaast kunnen al onze moderne banken bekleed worden met de stof naar jouw keuze, je kunt hierbij denken aan leer , ribstof , velours enz. Natuurlijk zijn deze stoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je je moderne bank helemaal kunt laten matchen met je interieur.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

De banken van Bankenloods worden door onze inkopers gekocht bij de bekende Europese fabrikanten. Zij kopen de overtollige banken van deze fabrikanten in tegen een zeer scherpe prijs. Bankenloods heeft daarom banken van A-kwaliteit tegen een goede prijs. Is je blik gevallen op een bank in onze showroom, dan is het soms mogelijk dat je deze bank direct mee kunt nemen (of zo snel mogelijk geleverd krijgt).

Ben je dus op zoek naar een moderne bank, bezoek dan één van onze vestigingen bij jou in de buurt en laat je adviseren door één van onze medewerkers. Heb je vragen of wil je een afspraak maken, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.