Maxfurn

Ben je op zoek naar een kwalitatief meubelstuk waarbij een eigentijdse en frisse uitstraling centraal staat? Van een grote stoel tot een comfortabele bank, bij Maxfurn kun je terecht voor mooie meubels van uitstekende kwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring in de meubelbranche, weten zij natuurlijk als geen ander hoe je een meubelstuk geheel naar wens ontwerpt en produceert.
In de meubelbranche

Ruim 30 jaar ervaring

Met ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche, zorgt Maxfurn er ook vandaag de dag nog altijd voor dat de behoeften van middenklasse consumenten vervuld worden. Het ruimte assortiment bestaat uit zitmeubelen, stoelen, kasten, tafels en slaapmeubelen die gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. Maxfurn streeft er dan ook naar om voortdurende de prijs-kwaliteit verhouding als uitgangspunt te nemen. Van modern tot eigentijds, er zit gegarandeerd hét perfecte meubelstuk voor jou tussen.

Een eigentijds en fris assortiment

De producten van Maxfurn kenmerken zit voornamelijk door het frisse en eigentijdse design. Maxfurn stoelen en Maxfurn meubels. Doordat er gebruik wordt gemaakt van moderne productiemethoden – waarbij productlijnen in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd – bieden zij niet alleen kwaliteit, maar ook comfort en design. Door deze flexibiliteit kunnen veel producten geheel naar wens samengesteld worden. In welke fase van de productie het meubelstuk zich ook bevindt, het proces wordt ten alle tijden nauwkeurig gevolgd door de kwaliteitscontroleurs van Maxfurn.

Het unieke karakter

Door het unieke en complementaire karakter van de meubelen, is Maxfurn in staat om een breed assortiment aan te bieden. Hierdoor kun je diverse banken en stoelen goed met elkaar vergelijken, om er uiteindelijk achter te komen welk meubelstuk het beste in jouw interieur past. Soms kunnen zelfs de allerkleinste details een grote rol spelen in het keuzeproces. Meubels met elkaar vergelijken kan dan ook zeker geen kwaad.

onze designs

Tevreden klanten!

5/5

Meubelen van Maxfurn kopen bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels van kwaliteitsmerken. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze merken, om de kwaliteit van de producten te waarborgen.Wil je langskomen in onze grote showroom om de banken en fauteuils van DS meubel te bekijken? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in!

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: