Easy Sofa

Ben je op zoek naar eigentijdse zitmeubelen die gemaakt zijn van de allerbeste kwaliteit? Bij Easy Sofa kun je terecht voor de mooiste meubels die geïnspireerd zijn op de huidige fashion-, industrial design- en lifestyle trends. Of je nu gaat voor een opvallende bank in combinatie met kleurrijke accessoires of een minimalistische fauteuil, je brengt gegarandeerd een stijlvol meubelstuk in huis.
Kenmerkende

Jong, enthousiast en dynamisch

Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Van ontwerp tot productie en van stikken tot stofferen, alles rondom de ontwikkeling van de kwalitatieve zitmeubelen wordt uiterst secuur uitgevoerd door echte professionals. Op basis van jouw wensen gaan de specialisten van Easy Sofa dan ook aan de slag met het creëren van unieke meubels die een echte toevoeging zijn voor ieder interieur.

Eigentijdse zitmeubelen

Als er iets is wat direct opvalt bij de zitmeubelen van Easy Sofa, is het wel het eigentijdse design. De producten worden niet alleen gemaakt door middel van moderne productiemethoden, door de nauwe samenwerking met geselecteerde partners kan Easy Sofa binnen een kort tijdsbestek een complete collectie ontwikkelen. En niet zomaar een collectie. Nee, een collectie met zitmeubelen die geheel voldoen aan al jouw wensen. De productie van een meubelstuk wordt dan ook altijd nauwkeurig gevolgd door Easy Sofa.

De beste materialen

Wanneer je jouw droombank hebt gevonden, wil je hier natuurlijk wel lang van kunnen genieten. De meubelen van Easy Sofa kenmerken zich door de beste materialen en grote verscheidenheid in de collecties. Je krijgt dan ook gegarandeerd een uniek meubelstuk in huis. Doordat de zitmeubelen worden ontwikkeld bij zorgvuldig geselecteerde partners, kun je rekenen op de allerbeste materialen én kwaliteit.

onze designs

Tevreden klanten!

5/5

Meubelen van Easy Sofa kopen bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels van kwaliteitsmerken. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze merken, om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Wil je langskomen in onze grote showroom om de banken en fauteuils van Easy Sofa te bekijken? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: