Kleur

Opstelling

Materiaal

3-zits bank

Heb jij een ruime woonkamer en heb je zitruimte nodig, dan kun je bij Bankenloods slagen voor de perfecte 3-zitsbank. In onze showroom hebben wij 3-zitsbanken in allerlei stijlen, zoals modern, klassiek en landelijk. Een 3-zitsbank geeft je uiteraard veel zitruimte, maar is ook heerlijk om in je eentje of met z’n tweetjes op te relaxen. Bij Bankenloods zijn er vele mogelijkheden in het comfort van de bank. De één vindt een harde bank nu eenmaal lekker om op te zitten en de ander zakt het liefst zo ver mogelijk in de kussens weg. Onze medewerkers geven je graag advies over de mogelijkheden van onze 3-zitsbanken.

Welke stijl kies jij voor je 3-zitsbank?

Heb jij een moderne woonkamer, dan zal je waarschijnlijk ook voor een moderne bank kiezen. Maar misschien ga je bij het bezoek van onze showroom wel overstag en vind je die landelijke bank met veel kussens wel erg mooi. Er zijn vele mogelijkheden in de vormgeving van de bank. Als je in plaats van houten pootjes, aluminium poten onder je bank laat monteren krijgt zo’n bank al weer een heel andere uitstraling. Natuurlijk speelt ook de bekleding van de bank een belangrijke rol. Een bank met dezelfde vormgeving heeft met een leren bekleding een hele andere uitstraling dan bijvoorbeeld met een ribfluwelen stof erop. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren. Kortom er is vast een 3-zitsbank bij Bankenloods waar jij verliefd op wordt!

Bankenloods heeft 3-zitsbanken van A-kwaliteit voor een outletprijs

Onze inkopers kopen de overtollige voorraden van Europese fabrikanten op. Dit houdt voor jou in dat je een A-kwaliteit bank koopt tegen een zeer scherpe prijs. Soms is het mogelijk dat de bank die je in onze showroom ziet, meteen geleverd kan worden. Heb je belangstelling voor de 3-zitsbanken bij Bankenloods, kom dan naar één van onze vestigingen en kijk je ogen uit.

Wil je een afspraak maken,vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: