Kleur

Opstelling

Materiaal

Salontafels

Kom je er tijdens het inrichten van jouw woonkamer achter dat er iets ontbreekt? Dat zou goed kunnen! Een mooie en kwalitatieve salontafel maakt jouw woonkamer echt af. Bij Bankenloods kun je terecht voor een By-Boo salontafel of een Eleonora salontafel. Het ligt er maar net aan welke salontafel het beste past bij jouw interieurstijl!

Multifunctioneel en stijlvol

Bij het inrichten van de woonkamer kan een mooie salontafel natuurlijk niet ontbreken. Salontafels zijn dan ook niet alleen erg stijlvol, het zijn ook nog eens multifunctionele meubels. Waarom? Je kan er drinken, eten, boeken en andere accessoires op kwijt zonder dat het gaat storen in het interieur. Kies je voor een salontafel rond? Dan kun je deze door de handige vorm ook nog eens makkelijk in een ruimte verwerken. Hoe groot of klein je woonkamer ook is.

Salontafels voor elk interieur

Een salontafel accentueert echt de stijl van jouw woonkamer. Is de woonkamer landelijk? Dan maakt een salontafel betonlook grijs deze stijl helemaal af. Een landelijke Eleonora salontafel past perfect in dit plaatje. Ook als je een wat meer unieke draai wilt geven aan jouw landelijke interieur komt een Eleonore salontafel goed tot zijn recht. Een Eleonora salontafel marmer zorgt voor deze unieke touch! Heeft de woonkamer een Scandinavische look? Een By-Boo salontafel straalt warmte en tegelijkertijd minimalisme uit. Een By-Boo salontafel met Scandinavische touch past daarom perfect in dit type interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ronde salontafel met zwart hout.

Stijlen met elkaar combineren

Wist je dat je eenvoudig verschillende stijlen met elkaar kunt combineren als het gaat om salontafels? Een white-wash industriële salontafel past bijvoorbeeld ook goed in een minimalistisch interieur. In dat geval is de salontafel echt dé eyecatcher van de woonkamer, maar is het nog steeds een mooi geheel. Hetzelfde geldt voor de Eleonora salontafel marmer. Combineer deze met een kleine salontafel rond wit en jouw woonkamer krijgt een zeer unieke uitstraling.

Salontafel kopen bij Bankenloods

Ben je op zoek naar een By-Boo salontafel of een Eleonora salontafel? Of het nu gaat om een salontafel rond, salontafel zwart of een white-wash industriële salontafel, bij Bankenloods kun je terecht voor salontafels van uitstekende kwaliteit! Wil je graag langskomen in onze grote showroom om de verschillende modellen te bekijken? Neem gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: