Klassiek

Een mysterieuze woonstijl

Waar je voorheen niet eens aan de klassieke woonstijl dacht bij het inrichten van een huis, is dat nu helemaal anders geworden. Door klassieke kleuren te combineren met stoere materialen, geef jij jouw interieur een klassieke touch die helemaal past bij de woontrends van nu. Deze interieurstijl heeft dan ook iets mysterieus, waardoor het een echte aanwinst is voor iedereen die buiten zijn of haar comfort zone durft te stappen.

 

Mastic Salontafel

Bekijk hier de Salontafel
Klik hier

Dax grey kussen

Shop deze prachtige kussen
Klik hier

Croco pocket bank

Bekijk deze mooie velvet bank
Klik hier

Sierlijke vormen en warme kleuren

Sierlijke vormen, rijke stoffen en warme kleuren zijn de bekendste kenmerken van een klassieke interieurstijl. Wanneer je gebruik maakt van donkere en intense kleuren, geef je automatisch al een warme sfeer aan een bepaalde ruimte. Zodra je dit combineert met blinkende accessoires en zachte stoffen, geef je een unieke touch aan jouw klassieke woonstijl.

Lichte tinten

Bruine tinten

Donker rode tinten 

Donker paarse tinten

Een tijdloze uitstraling

Eén van de grootste voordelen van een klassiek interieur, is de tijdloze uitstraling. Dit komt voornamelijk door de messing accessoires, donkere tinten en spannende combinaties die gemaakt kunnen worden. Je kunt namelijk unieke combinaties maken met dezelfde meubels, kleuren en accessoires, zonder dat het snel saai wordt. Hoe fijn is het als je in één keer klaar bent met het inrichten van jouw interieur voor de komende jaren? Heel fijn. En een klassiek interieur maakt dit mogelijk.

Een klassieke woonstijl creëren bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels in de meest prachtige stijlen. Hierdoor breng je gegarandeerd een uniek product in huis dat volledig past in jouw droominterieur. Wil je langskomen in onze grote showroom om de meubels te bekijken? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: