Het Anker

Wanneer je op zoek bent naar een elegant meubelstuk waarbij kwaliteit en een unieke uitstraling samenkomt, ben je bij Meubelindustrie Het Anker aan het juiste adres. Al meer dan 90 jaar ontwerpen zij de mooiste zitmeubels, die altijd beschikken over de onmisbare Anker-signatuur. Of je nu gaat voor een moderne bank of klassieke fauteuil, je brengt gegarandeerd een on-trend meubelstuk in huis!
All jaren lang

Internationale allure

Vanaf 1928 om precies te zijn – produceert en verkoopt Het Anker Meubelen een hoogwaardige meubelcollectie van de beste kwaliteit. Van ontwerp tot productie en van stikken tot stofferen, alles rondom het ontwikkelen van deze producten gebeurt in eigen beheer. Hierdoor verloopt het ontwikkelproces niet alleen zeer secuur, er ontstaan ook nog eens de meest unieke creaties. Het is dan ook niet geheel zonder reden dat Het Anker Meubelen bekend staat om haar internationale allure.

Eigen ontwerp, eigen stijl

Ondanks dat de collectie erg breed is, hebben alle meubelen één gedeelde eigenschap: de onmiskenbare Anker-signatuur. Een meubel van het Anker is namelijk áltijd comfortabel, gemaakt van de beste materialen en ook nog eens betaalbaar. Doordat Meubelindustrie Het Anker op de hoogte is van de laatste trends, zie je dit terug in de modellering, materiaalkeuze en kleurstelling. Je brengt dan ook gegarandeerd een meubelstuk in huis dat met passie, liefde en vakmanschap gemaakt is.

Gespecialiseerd in de verwerking van leer

Wist je dat leer één van de oudste gerecycled producten ter wereld is? Niet alleen om deze reden is leer zo populair, maar ook door de karakteristieke uitstraling die het geeft aan jouw zitmeubel. Het anker biedt verschillende producten, namelijk het anker stoelen en het anker banken. Geen één product is namelijk hetzelfde door de unieke kenmerken van leer. Het Anker Meubelen is gespecialiseerd in de verwerking van dit duurzame en ecologisch verantwoorde product, wat uitsluitend van gerenommeerde Italiaanse looierijen komt.

Het anker Meubelen

Tevreden klanten!

5/5

Meubelen van Het Anker kopen bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels van kwaliteitsmerken. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze merken, om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Wil je langskomen in onze grote showroom om de banken en stoelen van Het Anker Meubelindustrie te bekijken? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in!

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: