Kleur

Opstelling

Materiaal

Hang bank

De kans is groot dat je de term ‘bankhangen’ wel eens voorbij hebt horen komen en dat je dit zelf regelmatig doet na een lange dag. Maar wist je dat er één bank is die zich hier uitstekend voor leent? Een hangbank natuurlijk! Van een moderne hangbank tot een landelijke hang bank, bij Bankenloods vind je een hangbank voor binnen die geheel voldoet aan al jouw wensen!

Wat is een hangbank?

Maar wat is een hangbank dan eigenlijk? Je kunt een hangbank een beetje vergelijken met een plofbank. Beide banken brengen namelijk een enorme hoeveelheid comfort met zich mee en hebben een hoog plofgehalte. Het verschil tussen een plofbank en een hangbank, is dat een hangbank net iets steviger is. Vooral de leuningen zijn wat steviger, waardoor je hier goed tegenaan kunt hangen.

Comfort staat op één

Als er één bank is die staat voor comfort, is het wel een hangbank. Wanneer je deze bank ziet, wil je hier letterlijk tegenaan hangen. Zo comfortabel zien deze banken eruit. Maar hoe komt het dat een hang bank zo’n hoog ‘hang’ gehalte heeft? Dit komt voor een aantal factoren, maar vooral de combinatie tussen hard en zacht speelt hier een grote rol bij. Een hangbank binnen is namelijk niet te zacht, maar ook zeker niet te hard. Dit zorgt ervoor dat je lekker kunt hangen op een hangbank. Hecht jij veel waarde aan comfort, maar vind je het ook belangrijk dat jouw droombank over een mooi design beschikt? Dan is een hang bank dé perfecte bank voor jou!

Diverse hangbanken van uitstekende kwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar een hang bank, wil je natuurlijk dat deze geheel voldoet aan al jouw wensen. Bankenloods blinkt dan ook uit in de vele mogelijkheden. Onze stoffencollectie bestaat uit meer dan 500 kleuren in verschillende prijsklassen. Het is zelfs mogelijk om een hangbank binnen geheel zelf samen te stellen. Ideaal wanneer je twijfelt tussen twee comfortabele hangbanken, kleuren of materialen. Voor welke hang bank ga jij?

Hangbank kopen bij Bankenloods

Ga je voor grote hang bank of spreekt een minimalistische hangbank je meer aan? Bij Bankenloods kun je terecht voor comfortabele hangbanken voor binnen van uitstekende kwaliteit. Doordat de hangbanken verkrijgbaar zijn in diverse soorten en formaten, zit de perfecte hang bank er gegarandeerd tussen. Wil je langskomen in onze grote showroom om onze unieke hangbanken te bekijken? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

 

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: