Romantisch

Subtiele vormen en warme kleuren

In een romantisch interieur wordt – hoe kan het ook anders – voornamelijk gebruik gemaakt van warme kleuren. Denk aan neutrale kleuren, zandkleuren, crème, grijstinten en natuurlijk wit. Doordat dit echte basiskleuren zijn, kun je dit op een eenvoudige manier combineren met mooie pasteltinten. Het hoeft dan ook niet altijd een kleur op de muur te zijn, maar het kan ook in de accessoires zitten.

 

Wuzzy peach

Bekijk deze mooie kussen
Klik hier

Vaas

Bekijk al onze accessoires
Klik hier

Brighton Bank

Shop de Brighton bank
klik hier

Eindeloos combineren

De romantische woonstijl wordt vaak gecombineerd met bijvoorbeeld een landelijk interieur of met de klassieke stijl. Waarom? Omdat deze woonstijlen elkaar heel goed aanvullen. De houten meubels van het landelijke interieur in combinatie met de pasteltinten van de romantische stijl, zorgen voor een unieke uitstraling waar je niet snel op uitgekeken raakt.

 

Rose tints

Sand colours

Grey sand colours

Grey tones

Antieke meubels

Iets waar je in de eerste instantie misschien niet direct aan denkt, maar antieke meubels komen vaak voor in romantische interieurs. Door het karakteristieke karakter creëer je al vrij snel dat knusse gevoel waar je naar op zoek bent. Meubels die eigenlijk niet mogen ontbreken zijn een vitrinekast, een sierlijke salontafel en een knusse stoffen bank. Combineer dit met een vleugje goud en mooie bloemen voor de finishing touch.

Een romantische woonstijl creëren bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels in de meest prachtige stijlen. Hierdoor breng je gegarandeerd een uniek product in huis dat volledig past in jouw droominterieur. Wil je langskomen in onze grote showroom om de meubels te bekijken? Neem gerust contact met ons op via +31 6 12 17 53 00 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: