Eleonora

Ben je op zoek naar nieuwe inrichting voor jouw woning, dan zit je met de meubelen van Eleonora goed. Dit interieurmerk bestaat al meer dan 25 jaar en biedt een groot assortiment aan mooie en elegante meubelstukken en accessoires. Het maakt niet uit of jij een moderne, landelijke of industriële woonstijl hebt. Met de meubelen van Eleonora zit jij altijd goed!

Eleonora zitmeubelen: stijlvol en elegant

Eleonora zitmeubelen en woonaccessoires zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Een van de kenmerken van dit interieurmerk is dat de meubelen geschikt zijn voor elke interieurstijl. De Eleonora zitmeubelen, zoals Eleonora eetkamerstoelen en banken, bestaan uit uiteenlopende materialen en stijlen, waardoor er ook voor jouw woning iets passend te vinden is. Ook biedt Eleonora woonaccessoires aan, waarmee je de ruimte helemaal kan afmaken.

Exclusieve en eigentijdse zitmeubelen en accessoires

Het Nederlandse bedrijf Eleonora produceert eigentijdse, stijlvolle en nostalgische meubelen en accessoires, die je goed met elkaar kunt combineren. Het merk staat bekend om zijn exclusiviteit, waardoor je echt een uniek item in huis haalt. De Eleonora woonaccessoires, zoals bijzettafels en tv-meubels, zorgen voor de finishing touch van jouw woning. Plaats sfeervolle decoratiestukken op deze woonaccessoires en maak de banken en eetkamerstoelen af met mooie kussens.

De beste materialen

De zitmeubelen en accessoires die door Eleonora geproduceerd worden, worden gemaakt van verschillende kwalitatieve materialen. Afhankelijk van de gewenste uitstraling, wordt er voor een materiaal gekozen. Zo zijn er bijvoorbeeld Eleonora eetkamerstoelen en banken te koop die gemaakt zijn van een velvetstof, wat een zachte en luxe uitstraling heeft. Daarentegen kan je ook een houten tv-meubel kopen, wat bestaat uit een metalen frame. Dit zorgt dan weer voor een stoere uitstraling. Kortom, waar je ook naar op zoek bent, bij Eleonora zit je altijd goed.

onze designs

Tevreden klanten!

5/5

Eleonora zitmeubelen kopen bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels van kwaliteitsmerken. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze merken, om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Wil je langskomen in onze grote showroom om de banken en accessoires van Eleonora te bekijken? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in!

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: