Mattz

Als er één ding zeker is, dan is het wel dat ieder interieur een vleugje Mattz kan gebruiken. Van kleine accessoires tot grote banken, de collectie van Mattz bestaat uit duizenden items waarmee je een karakteristiek interieur creëert. Veel meubels zijn met de hand gemaakt, waardoor je altijd iets unieks in huis krijgt. Bij Bankenloods kun je terecht voor de prachtige meubels van Mattz!

Een reis naar het Verre Oosten

De collecties van Mattz ontstaan op een vrij bijzondere manier. De man achter Mattz –Matthieu Schakel –begon in 2015 als bedrijfsleider. In de jaren die volgden, verloor hij zijn hart aan India. De bijzondere meubelindustrie trok direct zijn aandacht. Deze inspiratie heeft hij meegenomen naar Nederland en op basis hiervan worden ook op dit moment nog altijd zeer unieke meubels ontwikkelt. De producten van Mattz ademen hierdoor dan ook de rijke historie van het Verre Oosten.

Unieke meubels met een verhaal

De meubelen van Mattz brengen dus echt een verhaal met zich mee. Dit zie je direct terug in deunieke materialen die worden gebruikt. Eén van de grootste voordelen aan de meubels van Mattz, is dat een groot deel toegepast kan worden in vrijwel ieder interieur. Denk aan een houten bijzettafel met stalen poten, een grote metalen vaas of houten bankjes. Deze producten geven net dat stukje meer sfeer aan een ruimte. Is dat niet iets waar iedere interieur liefhebber naar op zoek is?

Comfort en design komt samen

Het inrichten van een woning kan nog wel eens een uitdaging zijn. Je hoopt uiteindelijk natuurlijk dat alles een mooi geheel wordt, maar dat is niet het enige. Comfort speelt ook een grote rol bij het inrichten van een woning. De ideale combinatie? Comfort én design. De meubels van Mattz maken dit mogelijk! De kwalitatieve materialen in combinatie met het unieke design, zorgt ervoor dat de woonkamer of slaapkamer geheel naar wens ingericht kan worden.

onze designs

Tevreden klanten!

5/5

Meubelen van DS meubel kopen bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels van kwaliteitsmerken. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze merken, om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Wil je langskomen in onze grote showroom om de meubelen van Mattz te bekijken?Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: