De gecapitonneerde bank straalt elegantie uit en zorgt voor een gezellige sfeer in de woonkamer. Naast de elegantie die deze bank uitstraalt, zijn de gecapitonneerde banken van Bankenloods zeer comfortabel. Comfort staat natuurlijk op de eerste plaats als je op zoek bent naar een nieuwe bank. Bij Bankenloods begrijpen we dat maar al te goed! Het assortiment gecapitonneerde banken van Bankenloods biedt veel variatie, hierdoor kunnen wij bieden waar jij naar op zoek bent.

Materiaal om blij van te worden

De gecapitonneerde bank is een herkenbare en opvallende soort bank. Deze bank kun je bij Bankenloods geheel naar eigen smaak samenstellen. Het kiezen van het soort materiaal maakt bij deze stijl het verschil. Ga je voor leer of voor een velvet stof? Kies je voor de kleur zwart of rood? Behalve dat is er natuurlijk ook de vraag of het wel bij je huidige interieur past. Het landelijke interieur vraagt om rustige natuurtinten, de industriële look om donkere kleuren en een moderne look juist weer om lichte kleuren.

Gecapitonneerde banken assortiment van Bankenloods

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze of wil je meer inspiratie op doen? Kom dan eens langs in onze showroom. In onze showroom hebben wij oneindig veel kleuren en stoffen beschikbaar zodat je altijd de bank vindt waar jij naar op zoek bent. De perfecte gecapitonneerde bank koop je bij de Bankenloods! Kom langs in onze showroom gevestigd in Lelystad, Oud-Beijerland en IJsselmuiden. Ook kun je contact opnemen via ons contactformulier.