Kleur

Opstelling

Materiaal

2-zitsbank
Een 2-zitsbank is een ideale bank als je niet zo’n grote woonruimte hebt, maar kan juist ook gebruikt worden als aanvulling op bijvoorbeeld je andere zitmeubelen. Met een 2-zitsbank kun je namelijk alle kanten op. Op een 2-zitsbank kun je lekker knus met z’n tweeën zitten, maar er heerlijk languit op luieren in je eentje is natuurlijk ook geen probleem.

Volop combinaties mogelijk met een 2-zitsbank

Een bank kopen doe je niet zomaar. Je hebt misschien een heel nieuw interieur nodig en je weet nog niet welke formaten bank je gaat aanschaffen. Als tip geven wij dat je in ieder geval de ruimte goed opmeet en daarbij ook rekening houdt dat er voldoende loopruimte overblijft. Je kunt in een kleine ruimte misschien wel volstaan met een 2-zitsbank en bijvoorbeeld een hocker. Als je visite krijgt gebruik je de hocker als extra zitplaats(en) en anders gebruik je de hocker met een mooi dienblad erop als tafel.

Een ruime woonkamer?

Heb je juist een ruime woonkamer dan is een 3-zitsbank en een 2-zitsbank weer erg mooi. In dat geval heb je in ieder geval genoeg zitruimte. Maar een 2-zitsbank kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een heerlijke fauteuil. Kortom genoeg mogelijkheden.

Kom eens proefzitten op jouw 2-zitsbank bij Bankenloods

Heb je nog geen idee naar wat voor 2-zitsbank jouw voorkeur uitgaat, kom dan eens proefzitten bij Bankenloods. Onze 2-zitsbanken zijn in vele variaties verkrijgbaar, modern, klassiek, koloniaal, noem het maar op. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld: leer, kunstleer, ribstof, velours enz. Naast de soort bekleding is er ook een grote verscheidenheid aan kleuren. Bij Bankenloods ga je echt niet zonder jouw ideale 2-zitsbank de deur uit!

Onze showroom heeft zeer ruime openingstijden, mocht je dan toch niet kunnen, neem dan telefonisch contact op om een afspraak te maken. Heb je nog vragen, vul dan ons contactformulier in, hierop zullen wij zo snel mogelijk reageren.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: