Luxury Metropolitan

Comfort en luxe

Metropolitan luxury is een woonstijl die steeds populairder wordt en je steeds vaker in woningen terug ziet komen. Comfort en het gebruik van luxe materialen staan centraal bij metropolitan style interior design. Er zijn meer luxe interieurstijlen die wat van de metropolitan luxury stijl weg hebben. Zo ook de luxury living. Metropolitan luxury en luxury living lijken heel erg op elkaar, al ademt luxury living net wat meer luxe. Na het doorvoeren van deze stijl in jouw interieur is het een en al luxe. Zacht fluweel is een stof die bij deze woonstijl vaak wordt gebruikt door de chique uitstraling. Binnen deze trend zie je ook het kostbare marmer en luxe metalen zoals koper, goud en messing veel terug.

Reserva Bank

Shop deze prachtige bank
Klik hier

Kussen

Bekijk onze grote collectie kussens
Klik hier

Natuurlijke materialen en kleuren

Door het gebruik van bepaalde kleuren kan je op een eenvoudige manier al de sfeer van de metropolitan luxury stijl proeven. Stoffen in de kleuren champagne, brons, taupe, antraciet en wit passen goed bij een metropolitan interieur. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende accessoires met een luxe uitstraling, zoals mooie kussens of grote vazen. De metropolitan style onderscheidt zich van andere luxe stijlen door het gebruik van natuurlijke materialen, veelal in natuurlijke tinten.

Zwart

Goud tinten 

Donkere kleuren 

Beige tonen

Creëer een ton-sur-ton look in natuurlijke tinten

Kies voor tinten die mooi bij elkaar passen en creëer een ton-sur-ton look. Bij deze look gebruik je slechts één kleur, waarvan je meerdere tinten gebruikt. De ton-sur-ton look kan je gebruiken op de muren, maar je kan het ook laten terugkomen in de gordijnen of verschillende accessoires. Door veel meubels of accessoires in dezelfde kleurtinten te schilderen, creëer je een oase van rust. Je kan het ook doorvoeren in decoratiematerialen, zoals vazen, kaarsen en kussens. Als je de ton-sur-ton look gebruikt in rustige, natuurlijke kleuren, straalt het de luxe uit van een metropolitan interior.

Een Metropolitan interieur creëren bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels in de meest prachtige stijlen. Hierdoor breng je gegarandeerd een uniek product in huis dat volledig past in jouw droominterieur. Wil je langskomen in onze grote showroom om de meubels te bekijken? Neem gerust contact met ons op via +31 6 12 17 53 00 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: