Kleur

Opstelling

Materiaal

Hecht jij ook veel waarde aan een goede nachtrust? Onze comfortabele boxsprings bieden niet alleen een heerlijk ligcomfort, maar geven ook nog eens een royale uitstraling aan jouw slaapkamer. Een luxe boxspring kopen doe je bij Bankenloods!

Diverse voordelen

Het is natuurlijk niet voor niets dat mensen steeds vaker een luxe boxspring kopen. Deze kwalitatieve bedden bieden namelijk verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is misschien wel de hoeveelheid ondersteuning die comfortabele boxsprings kunnen bieden. Wist je dat een boxspring dubbele of soms zelfs driedubbele ondersteuning kan bieden? Dit heeft alles te maken met de gouden combinatie van een solide boxspring bodem, het matras en de matrastopper. Daarnaast is een boxspring zeer geschikt voor elk type slaper, heeft het een hoge instap en ventileert hij uitstekend.

Comfortabele boxsprings in verschillende materialen, kleuren en maten

De boxsprings van Bankenloods worden in Nederland gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende varianten. Hierbij kun je denken aan vele kleuren, hoogtes, breedtes en materialen. Door ons brede aanbod zit er altijd iets voor jou tussen! Onze luxe boxspring velvet past bijvoorbeeld perfect in een warme en chique slaapkamer. Ben je meer op zoek naar een stoere en robuuste boxspring? Dan past de luxe boxspring leer perfect in jouw slaapkamer. Elk interieur is namelijk uniek en daar hoort dan ook een boxspring bij die volledig past in het totaal plaatje.

Boxspring personaliseren

Wil je een persoonlijke touch geven aan onze comfortabele boxsprings? Of het nu gaat om een luxe boxspring velvet of een luxe boxspring leer, het is ten alle tijden mogelijk om de bedden te personaliseren. Hierbij spelen zaken als het gewenste ligcomfort, materiaal en eventuele extra aspecten een rol. Zodra je deze informatie voor jezelf duidelijk op een rijtje hebt kunnen de specialisten van Bankenloods een comfortabele boxspring samenstellen die volledig voldoet aan jouw wensen!

Luxe boxspring kopen bij Bankenloods

Ben je op zoek naar comfortabele boxsprings van uitstekende kwaliteit? Onze boxsprings zijn beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. Hierbij kun je denken aan een tweepersoons boxspring, een luxe boxspring velvet of juist een luxe boxspring leer. Wil je graag langskomen in onze grote showroom om de verschillende modellen te bekijken of wil je direct een luxe boxspring kopen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

 

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: