Wabi Sabi

De schoonheid van imperfectie

Bij de Wabi-Sabi woonstijl staat het durven omarmen van imperfecties centraal. Die zie je ook direct terug in de materialen waarmee gewerkt wordt, namelijk natuurlijke materialen. Deze beschikken vaak over bepaalde imperfecties. Denk bijvoorbeeld aan de nerven in hout of bepaalde lijnen in een schaal van aardewerk. Deze imperfecties maken de Wabi-Sabi interieurstijl juist zó uniek en geliefd.

 

Rosate Bank

Deze prachtige bank is nu verkrijgbaar
Klik hier

Dolly grey

Bekijk het kussen
Klik hier

Plant

Bekijk al onze accossoires
Klik hier

Rust en eenvoud

Het kleurenpallet van de Wabi-Sabi stijl staat voornamelijk in het teken van aardetinten, beige en ecru. Deze woonstijl straalt dus voornamelijk rust en eenvoud uit, waardoor je drukke patronen en felle kleuren beter kunt vermijden. Combineer een beige bank met witte kussens en een mooi beige kleed voor de ultieme Wabi-Sabi look.

 

Rose tints

Sand colours

Grey sand colours

Grey tones

Back to basic

Doordat er gebruik wordt gemaakt van pure materialen en neutrale kleuren, kan er ook wel gesproken worden van een minimalistisch interieur. Dankbaar zijn voor alles wat je nu al hebt in plaats van verlangen naar nieuwe dingen, kenmerkt de Wabi-Sabi woonstijl. Je hoeft dan ook niet ontzettend veel accessoires aan te schaffen om meer sfeer te creëren, dat gebeurt al automatisch met deze stijl.

Een Wabi-Sabi woonstijl creëren bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels in de meest prachtige stijlen. Hierdoor breng je gegarandeerd een uniek product in huis dat volledig past in jouw droominterieur. Wil je langskomen in onze grote showroom om de meubels te bekijken? Neem gerust contact met ons op via +31 6 12 17 53 00 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: