PMP Furniture

Houd je van een aantrekkelijk design, de beste kwaliteit en betaalbare prijzen? Dan zijn de producten van PMP Furniture absoluut iets voor jou. De veelzijdige designs in combinatie met de moderne signatuur, zorgt ervoor dat er voor iedere interieur stijl dé perfecte meubelstukken aanwezig zijn. Bij Bankenloods kun je terecht voor de prachtige meubels van PMP Furniture!

Veelzijdige designs

Als je op zoek bent naar trendy meubels met veelzijdige designs die ook nog eens duurzaam geproduceerd zijn, ben je bij de collectie van PMP Furniture aan het juiste adres. Met een kwart eeuw aan innovatie, kan het ook niet anders dat deze werkwijze resulteert in unieke meubelen. Het voordeel aan de veelzijdige designs, is dat je de meubelstukken ook kunt gebruiken wanneer je overgaat naar een andere interieur stijl.

Honderden verschillende stoffen

Om ervoor te zorgen dat de meubels van DS meubel geheel voldoen aan jouw wensen, kun je kiezen uit honderden verschillende stoffen. Van minimalistisch tot opvallend en van zwart tot bruin, de perfecte stof zit er gegarandeerd tussen. Hierdoor beschikken de meubels over een eigentijds design, waardoor de ruimte waarin het betreffende meubel geplaatst wordt een unieke uitstraling krijgt.

Betaalbare meubelen

Naast het design van een bank of fauteuil, speelt comfort een net zo grote rol. Hoe fijn is het om ’s avonds lekker onderuit te kunnen zakken op een mooie én comfortabele bank? Bij DS meubel komt design en comfort samen door de kwalitatieve materialen waarmee gewerkt wordt. Of je nu gaat voor een bank of fauteuil, dit wordt gegarandeerd jouw favoriete plek in huis.

onze designs

Tevreden klanten!

5/5

Meubelen van PMP Furniture kopen bij Bankenloods

Bij Bankenloods kun je terecht voor verschillende meubels van kwaliteitsmerken. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze merken, om de kwaliteit van de producten te waarborgen.Wil je langskomen in onze grote showroom om de banken en fauteuils van DS meubel te bekijken? Neem gerust contact met ons op via +31 6 12 17 53 00 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in!

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: