De tofste Scandinavische meubels van dit moment

Als jij gaat voor het Scandinavische interieur, is het vooral belangrijk dat je de inrichting simpel houdt. Gebruik natuurlijke, lichte kleuren en koop meubels die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Het Scandinavisch interieur creëert rust in huis en daarnaast zal jouw huis ook groter lijken door het gebruik van de lichte kleuren. Dit kleurenpalet is gebaseerd op het feit dat in Scandinavië de zon vroeg ondergaat. Daarom is het fijn als het in huis licht is.

Scandinavische stijl wonen: minimalistisch en functioneel

De Scandinavisch woonstijl staat bekend om zijn eenvoud en minimalistische karakter. Daarnaast dient het vooral functioneel te zijn en vind je er weinig onnodige details. Voorop staat dat Scandinavische meubels vakmanschap en kwaliteit uitstralen. Als jij op zoek bent naar de tofste Scandinavische meubels van dit moment, let er dan op dat de meubelen over onderstaande eigenschappen beschikken.

Natuurlijke kleurtinten

Kies jij voor een Scandinavisch interieur, dan zijn er bepaalde kleuren die hier goed bij passen. We omschrijven Scandinavische kleuren als neutrale kleuren: beige, wit, zachte pasteltinten en licht grijs. Laat dit terug komen in de Scandinavische meubelen, terwijl je dit combineert met een houten vloer. Gebruik voor de vloer een bruin- of grijstint. De beste basis voor de minimalistische look waar de Scandinavische stijl bekend om staat, zijn witte muren. Combineer niet te veel verschillende kleuren met elkaar, maar kies voor een of twee accentkleuren. Deze kleuren combineer je met een neutrale basiskleur.

Scandinavische meubelen

Kwaliteit is een belangrijk speerpunt als het gaat om Scandinavische meubels. Bij het ontwerpen van de meubelen, wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals riet, hout en zeegras. Door rieten meubels aan te schaffen creëer je een romantische sfeer in huis en het natuurlijke materiaal zeegras zie je terug in stoelen, vloerkleden en manden. Combineer deze materialen met de eerdergenoemde Scandinavische kleuren en jouw Scandinavische interieur is af!

Bankenloods

Meer blogs

Bankstel op maat

Bij Bankenloods hebben we een groot assortiment zitmeubels op maat die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent

Modulaire meubels zijn dé trend

Ontdek de veelzijdigheid van modulaire meubels bij De Bankenloods in Lelystad Ben je op zoek naar meubelstukken die naadloos passen bij jouw woonruimte en levensstijl?

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: