Een bank met ronde vormen is helemaal on trend

Eén van de nieuwste woontrends van 2023 zijn banken met ronde vormen. Deze organische vormen van de bank zijn afgeleid van vormen die je tegenkomt in de natuur. Hierbij kan het gaan om de vorm van een rots, een plant of bijvoorbeeld een dier. De ronde banken zie je terug in de woonkamer, waar ze gecombineerd worden met zachte stoffen. Maar waarom zijn banken met ronde vormen zo populair? Wij vertellen je hier meer over!

Bank met ronde lounge

Het is niet geheel zonder reden dat een design bank met ronde vormen tegenwoordig populairder dan ooit is. Met een organische vormen bank creëer jij namelijk een zachte en romantische uitstraling in jouw woning. Op een kleine ronde bank kom je dan ook heerlijk tot rust na een drukke dag. Je kan de organische vormen in de gehele bank terug laten komen, maar het is ook mogelijk om te gaan voor een rechte bank met ronde hoek of bank met ronde lounge. Dit kan je goed combineren met een mooi rond vloerkleed. Ben je bang dat er hierdoor te veel ronde en organische vormen terug te vinden zijn in huis? Doordat je veel hoeken in een woning tegenkomt, zal dit niet snel gebeuren. Je kunt verschillende kanten opgaan met een bank ronde hoek.

Ronde banken en andere items met organische vormen

Je kan de woontrend waarbij er veel ronde en organische vormen worden gebruikt terug laten komen in de bank, maar ook in andere meubels zie je het terug. Als jij een kleine eetkamer hebt, is een ronde tafel ideaal. Het past beter dan een vierkante of rechthoekige tafel en daarnaast kan je iedereen die aan tafel zit beter aankijken. Ook kan je deze vormen terug laten komen in verschillende accessoires in huis, zodat het een mooi geheel wordt. Voor welk rond meubel ga jij?

Design bank ronde vormen zelf samenstellen

Het kan zijn dat je verschillende ideeën hebt over hoe banken met ronde vormen eruit moeten komen te zien, maar dat je de perfecte bank nog niet bent tegengekomen. Dan is het mogelijk om zelf een kleine ronde bank samen te stellen. Je kan verschillende compartimenten van een bank samenvoegen en daarnaast is het mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken. Zo creëer je de perfecte ronde bank voor in de woonkamer!

Bankenloods

Meer blogs

Bankstel op maat

Bij Bankenloods hebben we een groot assortiment zitmeubels op maat die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent

Modulaire meubels zijn dé trend

Ontdek de veelzijdigheid van modulaire meubels bij De Bankenloods in Lelystad Ben je op zoek naar meubelstukken die naadloos passen bij jouw woonruimte en levensstijl?

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: