Nieuw bed nodig? Ga voor een boxspring?

Lijkt jouw zoektocht naar hét perfecte bed maar niet te slagen? De zoektocht eindigt hier, want wij hebben het perfecte bed voor jou gevonden. Wat dacht je van een boxspring? Deze bedden liggen ontzettend comfortabel en de voordelen van een boxspring zijn ook nog eens oneindig.

Waarom een boxspring?

Het is niet geheel zonder reden dat veel mensen een boxspring aanschaffen. De combinatie van de verende boxspring en het verende matras zorgt ervoor dat je optimaal comfort zult ervaren. Ook de hoogte van een boxspring is één van de belangrijkste voordelen. Waarom? Omdat je kunt profiteren van een fijne in- en uitstap hoogte. Niet alleen wanneer je naar bed gaat is dit erg fijn, maar ook als je bijvoorbeeld de boxspring gaat verschonen. Hiermee voorkom je eventuele rugklachten én geniet je van een fijne nachtrust. Waarom een boxspring? Daarom dus!

Voor iedere interieurstijl

Twijfel je of een boxspring past bij jouw huidige interieurstijl? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want deze bedden zijn geschikt voor vrijwel iedere interieurstijl. Nog zo’n boxspring voordeel waarmee deze bedden zich onderscheiden van andere soorten. Je krijgt in de meeste gevallen zelfs de mogelijkheid om een boxspring geheel zelf samen te stellen. Dit is ideaal wanneer je een goed beeld in je hoofd hebt van hoe jouw boxspring eruit moet komen te zien.

Een kampioen in levensduur

Wist je dat een boxspring met gemak de 25 jaar meegaat? Hoe fijn is dat? Zeker als je eindelijk jouw ideale bed hebt gevonden, is het wel zo fijn als hier jarenlang van kunt genieten. Een boxspring laat deze wens in vervulling gaan. Wil je kunnen profiteren van de allerbeste kwaliteit die een boxspring te bieden heeft? Dan is het verstandig om na tien jaar eens de matrassen te vervangen. 

Luxe boxspring kopen bij Bankenloods

Ben je op zoek naar een comfortabele boxspring van uitstekende kwaliteit? Onze boxsprings zijn beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. Wil je graag langskomen in onze grote showroom om de verschillende modellen te bekijken of wil je direct een luxe boxspring kopen? Neem gerust contact met ons op via +31 6 12 17 53 00 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Bankenloods

Meer blogs

Bankstel op maat

Bij Bankenloods hebben we een groot assortiment zitmeubels op maat die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent

Modulaire meubels zijn dé trend

Ontdek de veelzijdigheid van modulaire meubels bij De Bankenloods in Lelystad Ben je op zoek naar meubelstukken die naadloos passen bij jouw woonruimte en levensstijl?

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: