Van een grote plofbank tot een stoere leren bank en van een comfortabele bouclé bank tot een zachte fluwelen bank, tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende banken. En als er iets belangrijk is, dan is het wel dat deze banken een enorme hoeveelheid comfort met zich meebrengen. In deze blog hebben wij een aantal zeer comfortabele banken uitgelicht waar je in wilt ploffen!

Een grote plofbank

Een grote plofbank is en blijft favoriet bij veel interieurliefhebbers. Na een lange werkdag wil je namelijk niets liever dan neerploffen op één van onze prachtige banken. Twee populaire plofbanken zijn de Basta en Easy. Eén van de grootste voordelen aan plofbanken is dat je hier letterlijk op kunt neerploffen. Zelfs met meerdere mensen. Ideaal als je vaak visite over de vloer krijgt. 

Een zachte fluwelen bank

Komen de termen ‘velours’ en ‘velvet’ je bekend voor? Dan weet je ook wat een fluwelen bank is. Deze banken beschikken over een zachte en glanzende stof, waardoor je niets liever wilt dan neerploffen op de Capoli of Alexandra bank. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een fluwelen bank van Bankenloods geheel naar wens samen te stellen? Op deze manier is een fluwelen bank niet alleen comfortabel, maar past het ook nog eens helemaal bij jouw woonstijl.

Een stoere leren hoekbank

Leren banken staan vooral bekend om hun stoere uitstraling en moderne look, maar dat is zeker niet het enige. Leren banken zijn namelijk ook nog eens heel comfortabel. De Allure en Buick zijn echte eyecatchers die ontzettend veel voordelen met zich meebrengen én zijn dus heel comfortabel. Wat wil je nog meer? Combineer deze stoere leren banken met unieke accessoires en een mooie bijzettafel voor de finishing touch. 

Een comfortabele bouclé bank

Als er één bank is waar eigenlijk iedereen wel op zou willen neerploffen, is het een bouclé bank. Deze prachtige banken geven ieder interieur een comfortabele, warme en unieke uitstraling en bouclé behoort terecht tot de interieurtrends van 2022. Wil jij deze sfeer verwerken in jouw interieur? Ga dan voor onze prachtige Big Sofa!

Kwalitatieve banken kopen bij Bankenloods

Ben je op zoek naar de perfecte bank voor jouw interieur? Dan zijn onze banken perfect voor jou! De exclusieve banken van Bankenloods zijn beschikbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten. Wil je graag langskomen in onze grote showroom en zou je de verschillende modellen willen bekijken? Neem gerust contact met ons op via +31 6 12 17 53 00 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: