Van plofbank tot hangbank: comfortabele banken in alle soorten en maten!

Loungebank: de definitie van comfort

Wie wordt er nou niet blij van een loungebankstel? Loungebanken zijn al jarenlang erg geliefd bij veel interieurliefhebbers en dat is niet geheel zonder reden. Een loungebank maakt van jouw huis een thuis, wat natuurlijk ontzettend belangrijk is. Je kunt een loungebankstel dan ook goed combineren met een grote fauteuil of mooie chaise longue om het plaatje compleet te maken.

Hangbank: heerlijk onderuitzakken

Een hangbankstel lijkt in de eerste instantie misschien een beetje op een loungebank, maar er zijn toch een aantal verschillen. Een hoekbank is namelijk enorm! Dit moet ook wel, anders wordt het een stuk lastiger om lekker op de bank te ‘hangen’. Het voordeel hieraan is dat je genoeg ruimte hebt voor het hele gezin. Ook erg handig als je regelmatig visite over de vloer krijgt. Ondanks de grootte van de bank, blijft deze toch luchtig door de ranke pootjes. Hoe fijn is dat? Bij Bankenloods kun je terecht voor een hangbank die geheel voldoet aan al jouw wensen!

Plofbank: stoer en comfortabel

De naam van deze bank verklapt het al een beetje, maar een plofbank is dé bank voor alle ploffers onder ons. De zachte stof in combinatie met het fijne materiaal zorgt ervoor dat je uren op deze bank kunt zitten of liggen. Wel moet je voor een plofbankstel voldoende ruimte hebben in de woonkamer, want hij oogt vrij zwaar. Wanneer je een ruime woonkamer hebt, valt dit veel minder op. Combineer een plofbankstel met een gave bijzettafel en wat mooie accessoires.

 

Bankenloods

Meer blogs

Modulaire meubels zijn dé trend

Ontdek de veelzijdigheid van modulaire meubels bij De Bankenloods in Lelystad Ben je op zoek naar meubelstukken die naadloos passen bij jouw woonruimte en levensstijl?

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: