Welke woonstijl past bij jou?

Van een rustgevende romantische sfeer tot een stoere woonkamer met donkere kleuren, je kunt diverse kanten opgaan met verschillende stijlen in het interieur. Maar welke woonstijlen zijn er allemaal? Wij hebben de verschillende interieurstijlen voor je op een rijtje gezet!

Moderne woonstijl

Strak, neutraal en een vleugje hightech apparatuur? De moderne woonstijl heeft het allemaal! Deze interieurstijl wordt pas echt een succes wanneer er sprake is van een doordachte vormgeving. Denk aan multifunctionele meubelen en kasten die in wanden zijn weggewerkt. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Glamour woonstijl

Gaat jouw voorkeur uit naar een interieur waarin excentrieke en dramatische kleuren centraal staan? Dan is een glamour woonstijl echt iets voor jou. In deze woonstijl wordt vaak gebruik gemaakt van kleuren als paars, rood en zwart in combinatie met accessoires in het goud en zilver. Je brengt een chic en glamour op een unieke wijze samen in het interieur.

Industriële woonstijl

De industriële woonstijl kenmerkt zich door de ruwe materialen, stoere meubels, robuuste verlichting en het consistente kleurenpallet. Heb jij foto’s van fabrieksgebouwen en interieurs uit de negentiende eeuw op jouw moodboard staan? Dan past de industriële woonstijl perfect in het plaatje.

Klassieke woonstijl

Ben je op zoek naar een mysterieuze interieurstijl die helemaal past bij de woontrends van nu? De klassieke woonstijl zorgt ervoor dat klassieke kleuren en stoere materialen op een unieke manier met elkaar gecombineerd kunnen worden. Sierlijke vormen, rijke stoffen en warme kleuren zijn dan ook de bekendste kenmerken van een klassieke woonstijl.

Landelijke woonstijl

Warmte en rust. Precies dat is hetgeen wat een landelijke woonstijl uitstraalt. De warme en rustgevende kleuren zorgen ervoor dat je van een huis een thuis kunt maken. Is dat niet waar we uiteindelijk allemaal naar op zoek zijn? Daarnaast vormen natuurlijke materialen zoals hout de basis van deze interieurstijl.

Retro woonstijl

Van diepblauw tot mosgroen en van cognac tot okergeel, de retro woonstijl staat voor uitgesproken kleuren en ronde vormen. Je gaat dan ook helemaal op in de jaren 50 sferen met deze unieke woonstijl. Ook een aantal vintage meubels mogen natuurlijk niet ontbreken in een woning waar de retro woonstijl centraal staat.

Romantische woonstijl

Antieke meubels, neutrale kleuren en sierlijke vormen staan centraal in een romantische woonstijl. Je komt dan ook niet alleen thuis in een huis vol liefdevolle kleuren en accessoires,

Bankenloods

Meer blogs

Modulaire meubels zijn dé trend

Ontdek de veelzijdigheid van modulaire meubels bij De Bankenloods in Lelystad Ben je op zoek naar meubelstukken die naadloos passen bij jouw woonruimte en levensstijl?

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: