Dé 3 tafel trends van dit moment

De woonkamer of keuken is pas echt compleet wanneer de lege vloer plaats maakt voor een mooie eettafel. Ben jij van plan om een nieuw pronkstuk aan te schaffen en kun je wel wat eettafel inspiratie gebruiken? Wij hebben de populairste eettafel vormen van 2022 voor je op een rijtje gezet!

Ronde en ovale eettafels

Eettafels met een ronde of ovale vorm zijn populairder dan ooit in 2022. Zag je deze eettafels de afgelopen tijd al vaker voorbijkomen? Dat is dus niet geheel zonder reden. Ronde en ovale eettafels brengen oneindig veel voordelen met zich mee en staan terecht in de top drie van eettafel trends 2022. Naast het feit dat deze eettafels er prachtig uit zien, kun je ze op allerlei manieren verwerken in het interieur. Daarnaast is een ronde tafel perfect voor woningen met een wat kleinere woonkamer. Ronde en ovale tafels ogen namelijk heel luchtig en nemen minder ruimte in beslag dan grote rechthoekige tafels.

 Eettafels met een industriële touch

Mensen die houden van een industrieel interieur kunnen hun geluk niet op dit jaar, want eettafels met een industriële touch behoren tot de eettafel trends van 2022. Waar je dan aan kunt denken? Robuuste eettafels met een stoere uitstraling en donkere details. En ondanks de stoere uitstraling van industriële eettafels, past het bij ontzettend veel verschillende interieurstijlen. Dit is dan ook één van de redenen waarom de industriële stijl zo geliefd is (en blijft) bij veel mensen. Heb jij al eettafel inspiratie opgedaan?

Eikenhout maakt plaats voor visgraat

Naast de populaire eettafel vormen, zijn er ook verschillende soorten tafelbladen. Waar het eikenhouten tafelblad de afgelopen jaren ontzettend populair was, maakt deze variant nu plaats voor het visgraat patroon. Dit legpatroon zagen we al veel terugkomen bij vloeren, maar is nu dus ook erg geliefd bij tafels. Ondanks dat het een zeer uitgesproken patroon is, kun je ook met visgraat veel verschillende kanten opgaan. Combineer een gave visgraat eettafel bijvoorbeeld met opvallende donkere accessoires en robuuste tafelpoten. Houd je meer van de minimalistische stijl? Dan zou je een visgraat eettafel kunnen combineren met kleuren als wit en beige. Dit zorgt ervoor dat stijl, minimalisme en een unieke uitstraling samenkomt.

Bankenloods

Meer blogs

Modulaire meubels zijn dé trend

Ontdek de veelzijdigheid van modulaire meubels bij De Bankenloods in Lelystad Ben je op zoek naar meubelstukken die naadloos passen bij jouw woonruimte en levensstijl?

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: