Wat is het verschil tussen een ottomane bank en een longchair?

Ben jij helemaal weg van hoekbanken? Goed nieuws! Hoekbanken zijn er namelijk in veel verschillende soorten opstellingen. Meestal zie je een ottomane bank of een longchair, maar wat is precies het verschil tussen deze twee hoekbanken? En passen deze hoekbanken wel in jouw interieur? Wij vertellen je er alles over!

De geliefde longchair

We beginnen met de populaire longchair. Misschien komt de naam je bekend voor, maar een longchair is eigenlijk een stoel met een lang voetbed. De longchair is voorzien van één rugleuning en aan de zijkant is er plek voor een armleuning. De armleuning zit er dus niet standaard bij, maar daar kan je voor kiezen. Doordat de longchair over één rugleuning beschikt kan je ook echt alleen één kant op zitten. Houd hier dan ook rekening mee als je interesse hebt in een longchair!

Paulette bank

Deze mooie long chair is te herkennen aan dat hij maar over één rugleuning beschikt. De Paulette bank is verkrijgbaar in verschillende formaten.

De comfortabele ottomane bank

Naast de longchair zou je ook kunnen gaan voor een hoekbank met ottomane. Een ottomane bank lijkt in de eerste instantie erg op een longchair. Het zijn allebei hoekbanken die qua opstelling ook enigszins op elkaar lijken. Het grootste verschil zit in de zijkant van de hoekbank. De ottomane bank heeft bijvoorbeeld aan twee zijdes een rugleuning waardoor je op verschillende manieren plaats kunt nemen op de hoekbank.

Shuffle bank

Deze moderne Shuffle bank valt onder de categorie ottomane bank. Hij heeft twee zijdes met een rugleunig. Hij verkrijgbaar in verschillende formaten.

Bankenloods

Meer blogs

Bankstel op maat

Bij Bankenloods hebben we een groot assortiment zitmeubels op maat die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent

Modulaire meubels zijn dé trend

Ontdek de veelzijdigheid van modulaire meubels bij De Bankenloods in Lelystad Ben je op zoek naar meubelstukken die naadloos passen bij jouw woonruimte en levensstijl?

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: