Nudes, nudes en nog eens nudes - Bankenloods

Nudes, nudes en nog eens nudes

It’s all about the nudes! Nude tinten behoren dan ook echt tot dé trend van dit moment. Naast neutrale tinten in kleding is deze kleur ook niet meer weg te denken uit het interieur. Waarom? Nude tinten zorgen voor een rustige, zachte en sfeervolle uitstraling. Wie wil dat nou niet? In deze blog lees je alles over de favoriet van dit moment!

Wat houdt nude in?

Misschien heb je er wel een beeld bij, maar wat zijn nude tinten precies? Het is eigenlijk een verzamelnaam voor huidkleurige tinten die men de naam ‘nude’ heeft gegeven. Je kunt dan ook denken aan kleuren als roze, beige, taupe, lichtbruin, grijs en crème. Zoals je ziet heeft nude een zeer breed kleurenpallet. Van licht wit tot donker taupe, je kunt verschillende kanten opgaan met deze prachtige kleur!

De perfecte basis

Het vormt dan ook de perfecte basis voor alles in huis. Nude tinten zijn tijdloos en oneindig te combineren met diverse kleuren. Door de vele combinatiemogelijkheden zal je dan ook niet snel uitgekeken zijn. Je kan er zelf voor kiezen of je nude echt als basistint gebruikt of dat je juist de meubels in het interieur deze kleur geeft en de muur bijvoorbeeld donker. Door nude als basis te hanteren zullen andere meubels in het interieur meer in het oog springen. Kortom: genoeg mogelijkheden.

Haal rust in huis met nude

Het is natuurlijk niet voor niets dat steeds meer mensen meubels met een nude tint in huis halen. Het is dan ook echt de basis voor een sfeervolle en serene omgeving. Ben je op zoek naar een mooi meubelstuk in de kleur nude? Onze kwalitatieve meubels zijn beschikbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten. Wil je langskomen in onze showroom? Neem gerust contact met ons op via +31 6 12 17 53 00 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Whisper bank

Deze prachtige Whisper bank heeft de perfecte nude kleur. Hij is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Reserva bank

De Reserva bank heeft een prachtige fluwele finish. Hij is  te combineren vanaf € 1499,-

Popeline bank

Boulcé stof is één van de populairste stoffen van dit moment. Hij is verkrijgbaar in deze prachtige nude kleur.

Author avatar
Bankenloods