Het is tijd voor midnight moods!

De wintermaanden zijn aangebroken en dat betekent: snel donker. Maar wist je dat jouw interieur past echt tot leven komt na zonsondergang? Dan krijgen de mooie kleuren op de muur ineens een hele andere dimensie. Pak een glas wijn en zak weg in je favoriete fauteuil, het is tijd voor midnight moods!

Een interieurstijl vol verrassingen

Wie houdt er nou niet van een verrassing? De midnight moods stijl kenmerkt zich door de opvallende en eigenzinnige kleuren, stoere materialen en robuuste meubels. Maar waar zit de verrassing dan precies in? De donkere kleuren voeren als het ware de spanning op. In de avond accentueert het licht bijvoorbeeld de unieke en robuuste vormen van de meubels. Deze interieurstijl grijpt dan ook direct je aandacht.

Play bank

Deze bla bank is door de kleur echt een eyecatcher.

Houten tafel

De eettafel is makkelijk te combineren bij elk interieur.

Draai stoel

Deze stoel valt zeker onder de categorie robuuste meubels.

Een donkere basis

Zoals je nu weet zijn donkere kleuren de basis voor de midnight moods stijl. Maar welke donkere kleuren precies? Donkerblauw, legergroen en zwart vormen echt de basiskleuren. Maar moet het hele interieur dan donker zijn? Zeker niet! Combineer bijvoorbeeld een donkerblauwe muur met gave gouden accessoires en een opvallende fauteuil. Het is dan ook echt het contrast tussen de donkere kleuren en in dit geval het sprankelende goud wat deze interieurstijl zo uniek maakt!

Sfeervolle verlichting

Naast de meubels en accessoires is goede verlichting essentieel voor het bepalen van de juiste hoeveelheid sfeer. Laat je dan ook vooral niet afschrikken door de donkere kleuren. Met sfeervolle verlichting creëer je een speels balans tussen donker en licht. Hoe doe je dit? Door bijvoorbeeld een wandlamp te plaatsen op de muur van de woonkamer. Je zal merken dat hierdoor een sfeervol contrast ontstaat.

Eagle

Deze stoere zwarte hanglamp past goed bij een industrieel interieur.

Sunlight Large lamp

De Sunlight lamp is een prachtige lamp voor elk interieur.

Table lamp Carbo bronze

Deze mooie Carbo tafel lamp is verkrijgbaar is verschillende kleuren.

Prachtige meubels kopen bij Bankenloods 

Ben je op zoek naar een mooi meubelstuk dat perfect past bij de midnight moods interieurstijl? Onze kwalitatieve meubels zijn beschikbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten. Wil je langskomen in onze showroom? Neem gerust contact met ons op via +31 6 12 17 53 00 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in.

Bankenloods

Meer blogs

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via: